Spring Dental – ons ontstaan

Jarenlang heeft Otto Wijn zich verbaasd over het prijsniveau van kronen en bruggen in Nederland en wat dat betekent voor de Nederlandse patiënt. Gedurende deze tijd was hij directeur van een van de grotere/grootste Duitse tandtechnische labs, die nadruk legde op hoogwaardige import uit Azië. Wat hem met name verbaasde was dat dezelfde kroon (of welk ander tandtechnisch product dan ook), gemaakt van dezelfde westerse materialen, in hetzelfde laboratorium, door dezelfde mensen, gebroederlijk naast elkaar vervoerd in hetzelfde vliegtuig, in Nederland zonder blikken of blozen 50% duurder was dan in Duitsland. Hij kon zich niet voorstellen dat u als patiënt hier baat bij heeft.

Eind 2013 wordt het Duitse bedrijf verkocht en besluit Otto even een pauze in te lassen. Gedurende het verkoopproces wordt hij aangemoedigd door oude aandeelhouders om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor een nieuw tandtechnisch concept op de Nederlandse markt. In de zomer van 2014 legt hij contact met meerdere personen in de Nederlandse markt teneinde inzicht te krijgen: is er ruimte voor een nieuw tandtechnisch concept gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit en eerlijke prijzen? Vele tandartsen en andere gesprekspartners blijken zich te herkennen in de verbazing over de prijzen in Nederland en zijn dan ook direct zeer enthousiast.

Het concept van Spring Dental

Lees verder over het concept van Spring Dental

Contact

Wilt u meer weten over Spring Dental of over één van onze producten? Of wilt u een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Product:
Opmerkingen:

* Verplichte velden

contact2_captcha:*
Captcha

De tarieven van Spring zijn alleen van toepassing op materiaal- en techniekkosten. Tarieven voor de tandheelkundige verrichtingen zijn landelijk vastgesteld door NZa.

Spring Dental B.V. Amsterdam
T 085 - 401 38 58
info@springdental.nl