Zo werken wij bij Spring Dental

1. Offerte

Vraag via ons formulier 'offerte-aanvraag' een vrijblijvende offerte bij ons aan*.

2. Aanbod Spring Dental

U ontvangt binnen 48 uur een offerte van ons. Mocht uw tandarts niet met Spring Dental willen werken of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts, neem dan nog even contact met ons op. We stellen u graag voor aan een tandarts bij u in de buurt waar we al mee samenwerken.

3. Behandeling

We halen de afdruk op bij de tandarts. Het digitale beeld wordt opgestuurd naar Spring Dental. Na ontvangst wordt de afdruk gecontroleerd door één van onze tandtechnici. Afhankelijk van het type product zal de afdruk dezelfde dag nog per vliegtuig naar ons laboratorium in China worden gestuurd, of in Nederland blijven om hier gemaakt te worden. Onder zeer strenge richtlijnen wordt het tandtechnisch product in ons laboratorium vervaardigd. Voordat het wordt teruggestuurd naar de tandarts is het product meerdere malen gecontroleerd in China en Nederland. Over het algemeen is de tandtechniek binnen 8 tot 10 dagen terug bij uw tandarts.

4. Besparing

U bent dus snel weer klaar om te lachen en heeft aanzienlijk bespaard!

* In Nederland is uw tandarts verplicht een offerte of een begroting aan u te geven wanneer de nota hoger wordt dan € 250,-.