Samenwerking met 4Dental Tandtechniek

Spring Dental en 4Dental Tandtechniek zijn een strategische samenwerking gestart. De  jarenlange ervaring van 4Dental in Azië sluit naadloos aan bij de activiteiten van Spring Dental en daarnaast biedt de sterke lokale aanwezigheid in Nederland veel toegevoegde waarde. Voor klanten van Spring Dental betekent de samenwerking een verdere optimalisatie van het aanbod en de dienstverlening. Voor tandarts en patiënt betekent dit nóg meer maatwerk, optimale zorg en fraaie esthetiek voor iedereen!

Over 4Dental

4Dental bestaat al meer dan 100 jaar en beschikt over ervaren professionals met veel kennis en expertise. Als grootste tandtechnische organisatie van Nederland heeft 4Dental een groot aantal locaties verspreid over Nederland. Daarnaast is 4Dental ook al sinds 2005 actief in Azië, waar het eigenaar is van het grootste lab van Zuidoost-Azië.

 

Voordelen van de samenwerking:

  • Assortiment: uitbreiding tandtechnisch aanbod
  • Service: optimalisatie service d.m.v. lokale aanwezigheid (altijd dichtbij)
  • Kwaliteit en expertise: 4Dental heeft sinds 2005 een eigen laboratorium in Azië
  • Lokale aanwezigheid: grootste tandtechnische netwerk van Nederland (> 40 locaties)
  • Kennis: toegang tot specialistische kennis

 

4Dental Partner

Spring Dental is trots op deze samenwerking en zal zich als 4Dental Partner in de markt presenteren. Het 4Dental Partner logo zal op al onze communicatiemiddelen worden toegevoegd.

 

 

 

 

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor de toekomst zien wij uitbreiding van onze mogelijkheden en verdere optimalisering van onze kwaliteit en dienstverlening. Verder verandert er niets. Het team van Spring Dental staat als altijd graag voor u klaar en kan u nu nog beter bedienen!

 

Interesse?

Interesse in onze mogelijkheden? Neem contact met ons op!  Kijk voor meer informatie over 4Dental Tandtechniek op www.4Dental.nl