De materialen van Spring Dental

Zoekt u ook voor uw patiënt de juiste tandtechniek? Dan is het goed te weten dat u met Spring de juiste laboratorium partner aan uw zijde heeft. Ontdek onze tandtechniek en overtuig uzelf van de producten voor een eerlijke prijs bij Spring.
 

Tandtechnische zorg materialen

Spring werkt alleen met moderne materialen van een hoge kwaliteit en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van CAD / CAM, Laser Sintering en 3D printen. Spring biedt u de flexibiliteit van een persoonlijk lab en de keuze van een groot laboratorium. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
 
Uw patiënten en u ontvangen het volledige scala aan tandtechnische zorg bij Spring. Wij bieden hoge kwaliteit kronen en bruggen, prothese- en framewerk en implantaatvoorzieningen. Een strenge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat u alleen nauwkeurig passende tandtechniek ontvangt en natuurlijk produceert Spring uitsluitend  CE gecertificeerde materialen. Steeds meer patiënten willen een esthetische restauratie van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zoals bijvoorbeeld implantaten. Spring werkt daarom met vrijwel alle implantaat systemen en produceert hiervoor individuele abutments en stegconstructies.
 
Meer en meer praktijken werken tegenwoordig met een intraorale scanner om de boven- en onderkaak digitaal af te drukken. Deze werkwijze heeft vele voordelen voor praktijk én patiënt. Daarom biedt Spring u de mogelijkheid uw scangegevens uit alle toonaangevende systemen door Spring te laten verwerken en te profiteren van de voordelen van de digitale workflow.