Welkom bij Spring Dental

Spring is een nieuw initiatief gedreven door een team met jarenlange ervaring in de dentale markt met 1 gemeenschappelijk doel; het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige tandtechniek in Nederland tegen een eerlijke prijs. Hierdoor kunt u, als tandarts, hoogwaardige producten en vanzelfsprekende service blijven aanbieden, zonder dat de prijs een belemmering vormt voor de patiënt. De filosofie van Spring is om, gebruikmakend van de modernste technieken, per geval de beste oplossing aan te bieden voor tandarts én patiënt.

Werkwijze

Op basis van de tandtechnische opdrachtbon maakt Spring een nauwkeurige afweging van materiaalkeuze waarbij duurzaamheid en betaalbaarheid centraal staan. Dit betekent dat we een diversiteit aan opties hebben wanneer het gaat om de te gebruiken materialen (uitsluitend hoogwaardig en CE gecertificeerd). Het kan dus voorkomen dat de onderstructuur van een klikprothese vervaardigd wordt in Duitsland. Of dat een niet edel metalen kroon uit China komt.

Spring heeft zelfs een aantal hypermoderne 3D printers in gebruik waarmee met hoogste precisie op efficiënte wijze afdruklepels, tijdelijke kronen en bruggen vervaardigd worden. In tegenstelling tot andere productietechnieken gaat er geen enkel “afval” verloren en draagt ook deze investering bij aan de voor ons zo belangrijke kostenbesparende werkwijze.

Meer weten over het onstaan van Spring? Klik dan snel hier.