Spring Dental – Het Concept

Gezien de vele positieve reacties op een nieuw tandtechnisch concept besluit Otto het concept van Spring in de markt te gaan zetten. Tijdens de verkenning ontmoette hij Pieter van Herpt, op dat moment werkzaam voor een Zwitsers dentaal bedrijf en al jarenlang actief bij gerenommeerde bedrijven in de dentale branche. 

Beide mannen waren zeer enthousiast over het nieuwe tandtechnische concept en geloven dan ook sterk dat er in de markt een behoefte is aan een bedrijf met een andere insteek. Het bedrijf zal onder de merknaam Spring op de markt opereren. Otto ziet Spring eigenlijk niet als tandtechnisch lab maar ook zeer zeker niet alleen als importeur van tandtechniek; in ieder geval wil hij niet in 1 adem worden genoemd met de traditionele bedrijven in de markt. Bij Spring wordt, zo stelt Otto, namelijk met veel meer zorg gekeken naar aantrekkelijke oplossingen voor tandarts én patiënt. En met name die combinatie onderscheidt Spring van het huidige aanbod in de markt.

Contact

Wilt u meer weten over Spring of over één van onze producten? Of wilt u een offerte van Spring ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Product:
Opmerkingen:

* Verplichte velden

contact2_captcha:*
Captcha

De tarieven van Spring zijn alleen van toepassing op materiaal- en techniekkosten. Tarieven voor de tandheelkundige verrichtingen zijn landelijk vastgesteld door NZa.

Spring Dental B.V. Amsterdam
T 085 - 401 38 58
info@springdental.nl