Algemene informatie Tour de Spring

Wij nodigen u graag uit om mee te doen met onze eerste Tour de Spring!

Waarom Tour de Spring?

Binnen de tandtechniek streeft men naar een esthetisch en functioneel goed eindresultaat. Om dit te kunnen realiseren dienen de tandarts en de tandtechnieker in teamverband te opereren. De wens van de patiënt en een goede afdruk van de tandarts zijn het startschot voor de tandtechnieker. Door een goede samenwerking wordt de finish behaald, namelijk een tevreden patiënt.

Vanuit dit perspectief zijn er vele gelijkenissen met de wielersport. Een wielerploeg bestaat uit renners welke specialisten zijn in verschillende disciplines. Denk bijvoorbeeld aan klimmers, sprinters en knechten met allemaal hetzelfde doel, de finish.

De tandheelkundige wereld wordt samengevoegd met het wielrennen tijdens Tour de Spring! Door mee te fietsen over de Posbank Arnhem sponsort u ook meteen het goede doel Stichting Medora. Stichting Medora is een non-profit organisatie die op een duurzame manier de gezondheid van de lokale bevolking in Nepal wil verbeteren. Toegankelijke mondzorg is namelijk voor iedereen belangrijk. Daarnaast kunt u bovendien de inspirerende openingsspeech bijwonen verzorgd door Gert Jakobs, wielrenner in hart en nieren.

De ronde wordt afgesloten met een hoop gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.

Wanneer?

Zaterdag 11 juni 2016

Waar?

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

Wat kost het?

Deelname aan Tour de Spring bedraagt € 40,-. 
Een deel hiervan gaat naar de Medora Nepal Health Foundation. Lees hier meer over dit mooie project.

Programma

09.00 uur - 10.00 uur Ontvangst met koffie/thee
10.00 uur - 10.30 uur Opening van Otto Wijn en Gert Jakobs
10.30 uur Start Tour de Spring vanuit Omnisport

Er zijn twee routes, namelijk één van 75 km en één van 116 km.

Na de tour bent u van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje.

Overnachten?

Na een vermoeiende tour heeft u wellicht geen zin meer om terug naar huis te rijden. Wilt u graag blijven overnachten? Mail dan naar Otto Wijn (ottowijn@springdental.nl) of Pieter van Herpt (pietervanherpt@springdental.nl).

Meld u snel aan!

Tour de Spring komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Wanneer u zich nu aameldt bent u er zeker van dat u kunt deelnemen. Maar wees er snel bij, want vanwege veiligheidsredenen kunnen er maar een beperkt aantal deelnemers meefietsen.

*Verplichte velden